Cosmixx is ontstaan uit de passie voor beton, meer bepaald het cosmetisch behandelen en opwaarderen van beton. Dankzij specifiek ontwikkelde spuittechnieken kunnen wij onze opdrachten snel en kwalitatief uitvoeren. Vertrouw ons uw project toe en u zult versteld staan van het eindresultaat.

 

Services

BETONCOSMETICA

bescherming & behandeling

Betonbescherming en -behandeling is tegenwoordig een veelgevraagde oplossing. Of het nu gaat om het effectief beschermen of opwaarderen van geplaatste betonconstructies, Cosmixx heeft altijd de juiste oplossing voor handen om het gewenste resultaat te bereiken. Gespecialiseerde teams staan klaar om betonelementen te opwaarderen met behulp van een spuittechniek door het aanbrengen van gekleurde of transparante betonveredeling.

BETONHERSTEL

Reparatie & onderhoud

Herstel of reparatie van beton en onderhoud van bestaande betonconstructies brengt een groot aantal gespecialiseerde werkzaamheden met zich mee. Zoals altijd begint een reparatie met een juiste analyse van het probleem en dat vertalen we naar een concreet plan van aanpak om zo tot de juiste systeemopbouw te komen. De kennis en ervaring van onze specialisten zijn daarbij cruciaal. Daarom zijn onze teams goed opgeleid om u de beste resultaten te leveren.

BETONINJECTIES

AANPAK VAN WATERINFILTRATIE

Onze gespecialiseerde teams met jarenlange ervaring kunnen alle vormen van lekkage verhelpen. Dit doen zij door de juiste analyse te maken bij aankomst op de werf. Een correcte inschatting van het ontstaan van het probleem is hierbij noodzakelijk. Dankzij de keuze uit verschillende injectietechnieken en injectiematerialen weten wij de verschillende problemen gericht en zorgvuldig aan te pakken.

EXTERNE WATERDICHTING

EEN MUST TIJDENS DE VOORBEREIDING

Externe waterdichtingen zijn aan te raden om te voorkomen dat er tijdens de opleveringsfase injectiewerken moeten gebeuren. Ons team plaatst vooraf een een elastisch en flexibel membraan voor waterdichting van beton aan de buitenzijde van gebouwen en/of bouwelementen. Het membraan staat in ter bescherming van funderingen en het tegengaan van carbonatatie en aantasting door chloride. Ook geschikt voor elementen die permanent in water ondergedompeld zijn.